Praktijkmanagement

Veterinaire Zorg

Oplossingen voor dierenartsen die naast hun dagelijkse zorg voor huisdieren veel tijd kwijt zijn aan administratie. IDEXX kan u helpen om meer tijd te besteden aan de zorg voor dieren, en minder aan administratie en management.

separator

 

Verzamelen, vereenvoudigen & verbeteren


Verzamelen: breng al uw gegevens samen

IDEXX biedt oplossingen om uw praktijkactiviteiten en -gegevens overzichtelijk te verzamelen en organiseren. U hoeft niet meer op zoek naar documenten op de computer of in de kast, in de software vindt u het altijd en overal.

Vereenvoudigen: Bekijk uw informatie in eenvoudig weergegeven vorm

Heeft u eindelijk die belangrijke informatie gevonden waarnaar u al zo lang zocht en moet u dan concluderen dat u er niets mee kan. IDEXX kan u helpen snel de trends en meest relevante delen van uw praktijk te bekijken met een druk op de knop. Van diagnostische trends tot aanstaande afspraken tot uitstaande facturen, IDEXX vereenvoudigt het allemaal voor u.

Verbeteren: verbeter de gezondheid van uw patiënten en uw praktijk

Uw patiënten hebben u nodig, net zoals uw praktijk. IDEXX kan u helpen met de juiste diagnoses voor dieren en voor uw dierenartspraktijk. Direct toegang tot resultaten en snel bekijken van trendgrafieken bieden de mogelijkheid voor snellere en duidelijkere diagnoses. Door middel van elektronisch management van rapportages, voorraden en uitstaande patientrekeningen, kunt u uw waardevolle tijd besteden aan het verbeteren van de aandachtsgebieden van de praktijk. Marketingmiddelen kunnen u helpen om uw praktijk te laten groeien, door toename van het aantal klanten die u bezoeken.